Campioana suferă. Al doilea eșec la rând al CFR-ului în Superligă

Campioana suferă. Al doilea eșec la rând al CFR-ului în Superligă
| Foto: facebook.com/UCVOficial

"Feroviarii" pregătiți de Dan Petrescu au fost învinși în deplasare de CS U Craiova, scor 0-2.

Campioana a început agresiv jocul din Oltenia, iar Yeboah a fost primul care l-a pus la încercat pe Popescu, cu un șut din marginea careului. Deși părea că gazdele vor reuși să echilibreze duelul, tot "feroviarii" au fost mai periculoși.

După ce reușita lui Deac a fost anulată din cauza unui offside (18), Bîrligea putea deschide scorul, dar Popescu a reținut balonul (19). Imediat, tânărul jucător al CFR-ului a ajuns din nou în poziție bună, însă execuția sa a fost deviată de Raul Silva.

În a doua jumătate a reprizei au apărut și primele ocazii ale craiovenilor. Mai întâi Vătăjelu l-a întins serios pe Scuffet cu un șut de la distanță (24), iar din cornerul rezultat a apărut șansa lui Zajkov, care a reluat puțin pe lângă, cu capul (25). Tot la o lovitură de colț, Yeboah l-a scăpat din marcaj pe Markovic, dar mingea trimisă de atacant a trecut peste (35), iar scorul pauzei a fost 0-0.

După revenirea de la vestiare, CS U Craiova a fost clar echipa mai bună. Oltenii au avut un ritm mai bun decât "feroviarii" și au avansat spre careul campioanei. Șutul trimis de Ivan în minutul 57 și reținut de Scuffet a anunțat ceea ce avea să se întâmple 10 minute mai târziu.

Internaționalul român a fost faultat de Manea la marginea careului, iar centralul a dictat lovitură liberă. Cîmpanu i-a mișcat mingea lui Ivan, iar atacanul gazdelor a deschis scorul , ajutat și de o deviere (67). Dan Petrescu a mutat imediat și a încercat să forțeze măcar un gol egalizator.

Cu toate acestea, tot oltenii au fost cei care au dat lovitura. În urma unei faze pornit din degajarea portarului și care a totalizat 4 pase, mingea a ajuns în centrul careului la Ivan, de unde atacantul l-a învins din nou pe Scuffet și a stabilit scorul final, CS U Craiova - CFR Cluj 2-0.

Comenteaza