Campioana se luptă cu FCSB pentru semnătura unui fotbalist de la Gaz Metan Mediaș

Campioana se luptă cu FCSB pentru semnătura unui fotbalist de la Gaz Metan Mediaș
| Foto: fanatik.ro

Cele două cluburi din fruntea Ligii 1 încearcă să transfere unul dintre jucătorii care au impresionat în prima parte a sezonului.

CFR Cluj și FCSB sunt cu ochii pe situația de la Gaz Metan Mediaș, acolo unde evoluează una dintre țintele celor două formații. Sibienii trec printr-o perioadă complicată, au pierdut patru din ultimele cinci meciuri, iar conflictele au început să apară în interiorul echipei.

Unul dintre acestea este cel dintre căpitanul Ronaldo Deaconu și antrenorul Jorge Costa. Mijlocașul a fost scos din lot la ultimele jocuri, după o dispută aprinsă cu tehnicianul portughez.

Fotbalistul sosit la începutul sezonului de la Sepsi OSK este nemulțumit de situația de la Mediaș și își dorește să plece liber de contract în pauza de iarnă. Potrivit Fanatik, Deaconu este urmărit de CFR Cluj și FCSB, care se luptă pentru semnătura sa.

În vârstă de 23 de ani, mijlocașul a fost crescut de Academia Hagi și a mai evoluat la juniori pentru Feyenoord și Twente, iar la seniori a jucat pentru ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna și HNK Gorica.

În actuala stagiune, Deaconu a reușit să înscrie de cinci ori și să ofere două pase decisive în 12 apariții în Liga 1.

Comenteaza