Campioana s-a împiedicat la Mediaș. CFR Cluj, ținută în șah de Gaz Metan

Campioana s-a împiedicat la Mediaș. CFR Cluj, ținută în șah de Gaz Metan
| Foto: facebook.com/viitorulfc

Trupa condusă de Dan Petrescu a remizat pe terenul medieșenilor, scor 0-0, după un meci pe care l-a dominat de la un capăt la altul.

Încă din startul jocului de la Mediaș, gazdele au făcut un joc de așteptare și au cedat inițiativa clujenilor. “Feroviarii” au dominat jocul, iar prima ocazie a venit în minutul 20, când Omrani l-a luat la țintă pe Pleșca, din interiorul careului. Medieșenii au răspuns prin Chamed, însă debutantul Sandomierski a salvat (27). În ultimele minute ale reprizei, dominația clujenilor s-a accentuat, iar chiar înainte de pauză, Omrani și mai apoi Rondon au trecut pe lângă gol (44). Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Ca și în prima parte, la revenirea de la cabine, CFR Cluj a avut inițiativa. Trupa din Gruia a dominat categoric jocul de la Mediaș, însă nu a reușit să își creeze ocazii concrete de a marca. Dan Petrescu a trimis în teren toate opțiunile ofensive de pe bancă, însă defensiva gazdelor a rezistat cu brio. Astfel, campioana a încheiat la egalitate jocul cu Gaz Metan, scor 0-0.

Echipe de start:

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Moura, Larie, Constantin, Velisar – Droppa, Popa, Fofana (Diakota ‘88) – Hora (Cardoso ‘72), Buș, Ciocan (Chamed ‘10)

CFR Cluj: Sandomierski – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Rondon ‘31), Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani (Țucudean ‘81), Costache (Petrila ‘67)

Pentru “feroviari” urmează un duel pe teren propriu, cu Viitorul Constanța. Partida e programată în 14 februarie, de la ora 20:00.

Comenteaza