Campioana a acceptat o ofertă pentru Claudiu Petrila. Jucătorul va evolua într-un campionat puternic

Campioana a acceptat o ofertă pentru Claudiu Petrila. Jucătorul va evolua într-un campionat puternic
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducerea formației din Gruia și-a dat acordul pentru transferul tânărului fotbalist în prima ligă franceză.

Urmărit în ultimele luni de formații din Italia, Turcia și Statele Unite ale Americii, Claudiu Petrila va ajunge în cele din urmă în Franța. Potrivit Prosport, oficialii campioanei au acceptat oferta celor de la Lorient.

Clubul din prima ligă franceză urmează să plătească 5 milioane de euro în schimbul tânărului jucător al CFR-ului. "Feroviarii" vor încasa un milion la momentul încheierii tranzacției, urmând să primească restul sumei pe parcursul primului an al lui Petrila în Franța.

Lorient este un club fondat în 1926, care are în palmares un singur trofeu, Cupa Franței, în sezonul 2001-2022. Dacă va ajunge la clubul din Bretania, Petrila va deveni primul român din istoria acestei formații.

De-a lungul timpului a mai existat un transfer între cele două echipe. În stagiunea 2009-2010, argentinianul Sebastian Dubarbier ajungea din Gruia la Lorient, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

În vârstă de 21 de ani, Claudiu Petrila este cel mai bun tânăr jucător al campioanei României. În cele 84 de meciuri jucate pentru CFR Cluj a înscris de 12 ori și a oferit 5 pase decisive.

Comenteaza