Camora, șanse din ce în ce mai mici la un loc în lotul de EURO 2024. De ce a renunțat selecționerul la "feroviar"

Camora, șanse din ce în ce mai mici la un loc în lotul de EURO 2024. De ce a renunțat selecționerul la "feroviar"
| Foto: frf.ro

Căpitanul CFR-ului a ratat convocarea pentru jocurile amicale din luna martie, chiar și după ce titularul a părăsit cantonamentul echipei naționale.

România se va duela cu Irlanda de Nord și Columbia, în primăvara acestui an pentru a pregăti turneul final al EURO 2024. Pentru această acțiune, selecționerul a convocat un singur fundaș stânga de meserie, Nicușor Bancu, iar Mario Camora a fost trecut cu vederea.

Deși relația dintre Edi Iordănescu și căpitanul CFR-ului este una bună, din perioada în care cei doi au colaborat în Gruia, apărătorul pare că nu va mai face parte din planurile selecționerului în viitor.

Un indiciu în acest sens este faptul că Mario Camora nu a fost privit nici drept o soluție de avarie după accidentarea lui Bancu, în locul căruia a fost convocat de urgență Raul Opruț, de la Hermannstadt. Mai mult, selecționerul încearcă reprofilarea lui Cristi Manea pentru postul de fundaș stânga.

Deși Edi Iordănescu și-a început mandatul cu Mario Camora titular, fotbalistul CFR-ului a ratat majoritatea acțiunilor din preliminariile pentru EURO 2024 din cauza unor accidentări, iar antrenorul în vârstă de 45 de ani pare să fi renunțat complet la el.

Zece selecții a strâns Mario Camora la echipa națională a României, pentru care a debutat în octombrie 2020.

Comenteaza