Camora, înaintea meciului cu Alkmaar: “Trebuie să ne trezim neapărat! Atitudinea echipei trebuie schimbată radical"

Camora, înaintea meciului cu Alkmaar: “Trebuie să ne trezim neapărat! Atitudinea echipei trebuie schimbată radical"
| Foto: prosport.ro

CFR Cluj caută prima victorie în Conference League în această seară pe stadionul din Gruia. Căpitanul feroviarilor, Mario Camora, trage un semnal de alarmă după eşecul cu Rapid şi spune că vrea să vadă o schimbare de atitudine în duelul cu Alkmaar.

Joi, 21 octombrie, de la ora 22:00, CFR Cluj joacă pe teren propriu cu AZ Alkmaar, în runda a treia din grupele UEFA Europa Conference League. CFR Cluj are un singur punct și înfruntă liderul grupei. Olandezii au strâns patru puncte în grupa D.

Echipa pregătită de către Dan Petrescu vine după eșecul cu Rapid, scor 0-2, în Liga 1. Jocul campioanei a fost extrem de modest, iar căpitanul Mario Camora vrea să vadă o schimbare de atitudine.

"Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, cu multă calitate, o echipă tânără. Mai important este că venim după un meci... trebuie să vorbim despre rușinea care a fost, trebuie să avem mai multă dorință de a câștiga. Poate că e ultima șansă și trebuie să scoatem un rezultat pozitiv. Poate că mai importantă este atitudinea echipei, care trebuie schimbată radical.

Greu am reușit să trecem peste eșecul cu Rapid. De când sunt la CFR, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri pe care l-a facut echipa, în 11 sezoane. Echipa n-a avut dorință, atitudine. Trebuie să ne ridicăm. Au fost două nopți foarte grele, în care ne-am gândit la ce s-a întâmplat.

Dacă n-o să schimbăm această mentalitate... avem un meci de zece ori mai greu decât cel cu Rapid. Cu tot respectul pentru Rapid, jucăm împotriva unei echipei care are mai multă calitate.

Trebuie să ne trezim neapărat, mai slab decât atât nu se poate. Am avut niște discuții. Mâine trebuie să demonstrăm altă atitudine, altă mentalitate. Cel mai important e să dăm totul pe teren", a spus Mario Camora, la conferința de presă.

loading...
Comenteaza