Camora, anunț privind viitorul la CFR. Ce spune despre Dan Petrescu

Camora, anunț privind viitorul la CFR. Ce spune despre Dan Petrescu
Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora (30 ani), a vorbit despre viitorul său la formația din Gruia și relația cu noul antrenor al clubului, Dan Petrescu.

Fundașul portughez dezminte zvonurile unei plecări de la CFR și spune că noul antrenor, Dan Petrescu, are încredere în el. "Feroviarii" se află în aceste zile la Poiana Brașov, în primul cantonament al verii. Pe 21 iunie, în ultima zi a stagiului, este programat și primul meci de verificare, cu nou promovata Sepsi Sfântu Gheorghe.

"Nu este adevărat că aș pleca de la CFR. Dacă Dan Petrescu nu ar fi avut nevoie de mine, de ce aș mai fi în cantonament? Mi-a spus că are încredere în mine. E un antrenor cu personalitate. Vrem să ne calificăm în play-off și să ajungem cât mai sus. E un mare plus că echipa a ieșit din insolvență. Asta înseamnă că va fi un buget mai mare și se vor putea aduce jucători mult mai buni", a spus Camora în ProSport.

Alături portarul Mihai Mincă, Mario Camora este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul "feroviarilor". A fost adus la Cluj în vara lui 2011, când echipa era antrenată de portughezul Jorge Costa. A ridicat deasupra capului trofeul de campion chiar în primul sezon, iar în toamna lui 2012 a strâns 10 puncte cu CFR în grupele Champions League.

Camora a strâns peste 150 apariții pentru CFR Cluj în Liga 1 și a marcat 5 goluri. Fundașul portughez mai are contract cu ardelenii până în vara lui 2018.

900.000 euro este cota de piață a lui Mario Camora, conform transfermarkt.com.

Comenteaza