Cadu poate rata "decisivul" din Champions League

Cadu poate rata
Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, a ieşit accidentat în timpul meciului cu Astra Giurgiu, iar prezenţa sa pe teren în meciul cu Braga e pusă sub semnul întrebării.

Echipa „feroviară" a fost învinsă de Astra (0-2 - vezi aici meciul live text) pe teren propriu, a ieşit complet din lupta pentru titlu, dar îşi poate salva sezonul printr-o calificare în primăvara Ligii Campionilor. Conducerea e îngrijorată, însă, înainte meciului cu portughezii, de situaţia căpitanului Ricardo Cadu. Fundaşul a părăsit terenul de joc accidentat şi nu se ştie deocamdată dacă va fi recuperat până la ora jocului. El va fi supus unui control medical amănunţit în cursul acestei zile. "Nu ştim ce va fi. Problemele cu el au apărut încă de la pauza jocului. Doctorul echipei a spus să nu mai intre, dar el a insistat să continue. Acest lucru ne-a costat de două ori pentru că am pierdut şi o schimbare ofensivă în repriza a doua", a spus Arpad Paszkany, la Digi Sport.

CFR nu poate conta pe mai mulţi fotbalişti în grupe din cauza problemelor medicale. Bakary Sare şi Ronny sunt accidentaţi de mai mult timp, Martinez s-a transferat accidentat şi nu a fost inclus pe lista UEFA, la fel ca şi Ciprian Deac. Meciul dintre CFR Cluj şi Sporting Braga se va disputa marţi, de la ora 21:45 şi va putea fi urmărit în direct pe Digisport 1, TVR 1 şi Dolce Sport, dar şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Comenteaza