Cadu: "Nu mă interesează cum voi fi primit, sper să fie stadionul plin!"

Cadu:
Căpitanul CFR-ului e sigur de victoria echipei sale în derby-ul cu Universitatea şi aşteaptă un stadion plin, indiferent dacă lumea o va susţine pe „U" sau pe CFR.
">

Portughezul spune că uitat de conflictul pe care l-a avut cu fanii Universităţii, la finalul sezonului trecut, după ce s-a bucurat ostentativ în faţa peluzei „Şepcilor roşii" în momentul în care a deschis scorul. Ricardo Cadu speră să fie în teren în duelul de pe Cluj Arena, în ciuda problemelor medicale cu care se confruntă.

Cum vezi acest meci, în primul rând?

E un derby al oraşului, cam atât pot să zic. E un meci special, jucăm cu Universitatea Cluj , rivala noastră, dar eu zic că suntem mult mai buni.

Dai un pronistic?

Este clar că în acest moment suntem mai puternici, aşa cum am fost, de fapt, şi anul trecut. Avem prima şansă, suntem mai buni, stăm şi mai bine în clasament decât ei, dar trebuie să arătăm pe teren acest lucru. Surprize pot apărea, însă noi avem prima şansă. E diferenţă de valoare şi între jucătorii care sunt acum la Universitatea Cluj şi cei care erau anul trecut. Dar totuşi, să nu uităm că e un derby, iar în astfel de meciuri se poate întâmpla orice.

Cum crezi că vei fi primit pe stadion după incidentele de la ultimul joc?

Sincer, nici nu mă interesează. Sper că bine şi cred că fanii lui "U" nu au nimic cu mine, eu îmi apăr doar clubul şi joc pentru echipa mea. Sper să fie plin Cluj Arena, deşi e greu să se umple pentru că are 30.000 de locuri. Mi-ar plăcea să joc pe un stadion plin, oricărui jucător i-ar plăcea acest lucru. Nu contează că vom fi apostrofaţi, pe mine nu mă interesează.


Pe Cluj Arena aţi câştigat al treilea titlu, are stadionul o însemnăntate aparte pentru tine?

Am câştigat că am fost mai buni, atâta tot. Am fost mai buni decât "U" Cluj în ultimii ani, iar rezultatele arată acest lucru. Stadionul e foarte frumos, dar eu reţin titlul câştigat care are o însemnătate aparte. Să câştigi un campionat sau două campionate , să câştigi trofee, e ceva minunat, te simţi fotbalist.

Incidente la ultimul derby

În returul sezonului trecut, derby-ul "U" Cluj- CFR s-a lăsat cu scandal imens. În minutul 27 al partidei, Cadu a marcat din penalty şi s-a dus glonţ către peluza ticsită de "U"-işti, unde s-a bucurat ostentativ. Mircea Bornescu a intervenit imediat şi la împins pe portughez. S-a iscat o bătaie generală, iar Alexandru Tudor i-a eliminat pe recalcitranţi. Conflictul a continuat la vestiare, iar partida a fost oprită de centralul Alexandru Tudor. Comsia de Disciplină a dictate rejucarea meciului, iar CFR s-a impus cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

 

 

Comenteaza