Video Cadou inedit. Jucătorii CFR-ului au fost desenați de un suporter al campioanei

Cadou inedit. Jucătorii CFR-ului au fost desenați de un suporter al campioanei

Jucătorii formației din Gruia au primit un cadou neașteptat din partea unui fan, care le-a creionat portretele lui Camora & Co.

Aflați în toiul pregătirilor pentru derby-ul cu CS Universitatea Craiova, elevii lui Dan Petrescu au avut parte de o surpriză din partea unui suporter. Fanul “feroviarilor” a desenat mai mulți fotbaliști ai campioanei, cărora le-a înmânat apoi portretele. Printre jucătorii surprinși în imagini se numără Djokovic, Costache sau Omrani, dar și căpitanul Camora, care i-a dăruit un tricou suporterului.

“A fost un vis de-al meu să îmi întâlnesc favoriții. Iubesc această echipă foarte mult și vin la fiecare meci să îi susțin pe băieți. Sunt fan CFR Cluj de peste opt ani de zile, la stadion mă simt ca acasă. Desenele au fost realizate în 5-6 ore. Sunt greu de făcut, trebuie să fii atent la detalii. Având în vedere că sunt la început, mă bucur mult că desenele mele le plac jucătorilor”, a spus Horațiu, cel care a realizat portretele.

Camora a vorbit despre desene și a îndemnat din nou fanii să vină la stadion. “Merită tot respectul din partea mea și a clubului; îl felicit și sper să mai fie alături de noi. Mă bucur că am acest portret; cu siguranță am să îl pun acasă. Te simți jucător atunci când suporterii sunt alături de tine. Noi am trecut prin câteva momente grele, în care susținerea lor a fost foarte importantă. Îmi doresc să fie stadionul plin și în campionat și sper să avem mulți fani la fiecare meci”, a spus căpitanul campioanei.

Comenteaza