Burcă, dezamăgit după înfrângerea cu Sivasspor: "Ne pare rău, suntem triști. Am dominat în totalitate"

Burcă, dezamăgit după înfrângerea cu Sivasspor: "Ne pare rău, suntem triști. Am dominat în totalitate"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român a acuzat arbitrajul la finalul partidei pierdute de CFR Cluj, scor 0-1.

Campioana României a suferit prima înfrângere a sezonului în cupele europene, chiar împotriva unei formații care nu avea niciun succes în actuala stagiune. La finalul jocului, fundașul Andrei Burcă nu și-a putut ascunde dezamăgirea, însă a acuzat și arbitrajul din meciul cu Sivasspor.

"O seară tristă pentru noi, pentru suporteri și pentru fotbalul românesc. Nu-mi găsesc cuvintele, am controlat partida, am avut ocaziile cele mai mari. Am avut și gol valabil, cred că și penalty.

Nu știu ce a fost cu domnul arbitru în seara asta. Nu căutăm alibiuri, trebuie să ne uităm mai mult la noi pentru că au ajuns o dată în careu și ne-au dat gol.

Noi ocazii, ocazii și nu am putut să o băgăm în poartă. Trebuie să ne dea de gândit pe viitor. Trebuie să muncim mai mult la antrenament, să muncim mai mult. Poate așa a vrut Dumnezeu să fie în seara asta.

Cum în alte partide reușeam să ținem poarta intactă și oricât încerca adversarul nu reușea să marcheze, în seara asta nu am reușit să ținem poarta intactă și nici să marcăm.

Ne pare rău, suntem triști. Am dominat în totalitate o echipă bună din Turcia. La final tabela arată 1-0 pentru adversari, asta înseamnă că nu ne-am îndeplinit obiectivul", a spus Burcă.

Comenteaza