Boc: Sper ca după ce situaţia de la Universitatea devine tot mai clară, echipa să fie sprijinită şi de firme din Cluj VIDEO

Boc: Sper ca după ce situaţia de la Universitatea devine tot mai clară, echipa să fie sprijinită şi de firme din Cluj VIDEO
Primarul Clujului, Emil Boc şi-a exprimat speranţa ca după ce situaţia de la Universitatea Cluj se va clarifica din punct de vedere juridic şi firmele din municipiu se vor implica în sprijinirea formaţiei, asta în contextul în care, potrivit edilului, companiile locale s-au arătat reticente, în ultimul timp, de a investi în fotbal.

"Am discutat cu foarte multe firme de la Cluj care s-au arătat reticente de a investi în fotbal. Eu sper că acum după ce a trecut valul datoriilor, sau va trece, în vară, odată cu reorganizarea judiciară, după ce a trecut valul juridic cu procesele care sunt pe rol, după ce situaţia de la Universitatea devine tot mai clară, atât juridic cât şi economic, să avem şi investitori de Cluj care să puină umărul la sprijinirea echipei", a declarat astăzi, miercuri, primarul Emil Boc.

"Ceea ce este important este că Universitatea rămâne la Cluj, sunt convins că va rămâne în divizia A şi merită Ganea felicitat; iată ce face un om care sfinţeşte locul. Cu disciplină şi rigoare poţi să câştigi oriunde în ţară şi să joci de la egal cu orice echipă din campionatul intern", a adăugat edilul.

Primăria nu a investit nici un leu în cele două echipe ale oraşului în ultimii aproape trei ani, prevalându-se de legea care nu-i permite să fie acţionar la două entităţi sportive din aceeaşi ramură.

Comenteaza