Boc a discutat cu turcii care vor "U" Cluj, dar are un anunț surpriză: "Există interes și din partea altor investitori"

Boc a discutat cu turcii care vor "U" Cluj, dar are un anunț surpriză: "Există interes și din partea altor investitori"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul a recunoscut că a tratat cu grupul de oameni de afaceri din Turcia, care țintește preluarea clubului clujean.

La meciul dintre "studenți" și Petrolul Ploiești a fost prezent un grup de investitori turci, condus de Serhan Çetinsaya, care și-au arătat disponibilitatea de a prelua Universitatea Cluj. Emil Boc a dezvăluit că a purtat chiar el discuții cu oamenii de afaceri, dar a anunțat că există și alte persoane interesate de o investiție în cadrul clubului.

Cu toate acestea, edilul susține că negocierile nu se vor derula pe repede înainte și echipa nu se va vinde cât mai repede posibil. Boc își dorește parteneri serioși care să vină alături de proiectul Universității Cluj.

"Am doar două mesaje scurte. Echipa are stabilitate, nu suntem disperați. Există interes pentru Universitatea Cluj și din partea turcilor, dar și din partea altor investitori. M-am întâlnit și eu cu acest grup de investitori, am avut o discuție de principiu.

Continuăm discuțiile, nu arde nimic, nu facem nimic peste noapte. Echipa nu se va vinde peste noapte. Primul pas, dacă vom identifica parteneri serioși, e să vină în actuala structură pe care o avem.

Universitatea trebuie protejată și trebuie identificați parteneri serioși. Vom vedea pașii următori, suntem deschiși la discuții, dar nu în orice condiții", a declarat primarul la un post de radio local.

Comenteaza