Billel Omrani, susținut de oficialii campioanei: “E un jucător important pentru noi”

Billel Omrani, susținut de oficialii campioanei: “E un jucător important pentru noi”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Evoluțiile francezului au dezamăgit în ultimul timp și chiar Dan Petrescu a atras atenția asupra lipsei de formă a atacantului.

Deși în sezonul trecut a impresionat în Liga 1 și în special în cupele europene, Billel Omrani a ajuns acum doar o umbră a jucătorului din stagiunea precedentă. Atacantul nu a mai reușit să înscrie din luna decembrie a anului, trecut, de la un duel cu Hermannstadt.

Lipsa de formă a francezului a fost taxată de antrenorul campioanei. “Cred că a venit timpul să-și găsească altceva, Omrani aici nu își mai găsește ritmul, nu mi-a plăcut deloc”, spunea Dan Petrescu după jocul cu Chindia din runda precedentă.

Totuși, oficialii clubului din Gruia și-au exprimat susținerea pentru Omrani. “Eu n-aș fi așa drastic, dar sunt de acord că îi lipsește golul în acest moment. N-are moralul bun. Azi a avut o ocazie. E un jucător care n-a uitat fotbalul.

E un jucător important pentru noi și dovadă sezonul trecut… sper să își revină cât mai repede. Rămâne la CFR Cluj”, a spus Marius Bilașco după remiza cu Viitorul, potrivit Prosport.

Comenteaza