Omrani, primul gol după mai bine de un an. “A fost greu pentru mine”

Omrani, primul gol după mai bine de un an. “A fost greu pentru mine”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul francez de la CFR Cluj a înscris unicul gol în victoria cu Gaz Metan Mediaș, prima sa reușită după 14 luni de “secetă”.

Billel Omrani a fost din nou decisiv pentru “feroviari”, la mai bine de un an distanță de la ultimul său gol marcat. În decembrie 2019, francezul înscria în poarta celor de la FC Hermannstadt, iar de atunci a urmat o “secetă” de 14 luni. Omrani a recunoscut că ultima perioadă nu a fost una plăcută pentru el, dar speră să revină la nivelul arătat în 2019, când a impresionat în preliminariile Ligii Campionilor și în Europa League.

”A fost greu pentru mine. Am fost accidentat, apoi am revenit și nu am fost în formă. Azi am intrat și am dat un gol, sunt foarte fericit. Mulțumesc staff-ului medical că a făcut totul să revin rapid pe teren. Sunt trei puncte importante pentru noi.

Da, suntem matematic în play-off și e bine. Ne luptăm cu FCSB pentru primul loc. Sper să luăm încă un titlu. Lucrăm bine la antrenamente. Azi am avut multe ocazii, dar portarul lor a fost în mare formă.

Am făcut două antrenamente pe zi până acum. Am fost puțin obosit azi, dar să vedem săptămâna viitoare. Vreau să joc mai mult, dar nu sunt presat. Mulțumesc conducerii și antrenorului că m-au susținut”, a declarat atacantul, potrivit Digisport.

Comenteaza