Biletele la derby-ul Clujului, CFR - "U", vor fi disponibile de marţi

Biletele la derby-ul Clujului, CFR -
Biletele la meciul CFR Cluj – Universitatea Cluj, programat joi, vor fi puse în vânzare la casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, începând de marţi.

Marţi vor putea cumpăra bilete doar abonaţii echipei „feroviare", între orele 10-17. Ceilalţi doritori de bilete vor putea cumpăra tichete de acces pe stadion miercuri, între orele 10-17 şi joi, între orele 10-20.30.

Preţurile biletelor variază între 10 lei, la Peluza I şi 50 de lei, la sectoarele 13-16 ale Tribunei I.

Elevii şi studenţii posesori de Studcard pot cumpăra bilete cu reducere, cu preţul de 10 lei, la două dintre sectoarele tribunei a II-a. La Tribuna a II-a biletele cu preţ întreg costă între 25-40 de lei, în funcţie de sectorul de tribună ales.

La tribuna I preţurile se situează între 30-50 de lei.

De precizat că tarifele de acces pe stadion sunt uşor mai ridicate decât la meciul cu Rapid, dar şi la alte partide, unde un tichet a costat între 5-40 de lei.

Conform anunţului postat pe site-ul oficial al echipei CFR Cluj, biletele pentru galeria echipei oaspete, care va avea acces în sectorul 28 al peluzei I, vor fi distribuite doar persoanelor care sunt membre ale asociaţiei suporterilor Universităţii Cluj. Accesul pe stadion, la sectorul respectiv al peluzei, se va face doar pe baza buletinului de identitate în original, potrivit anunţului respectiv.

Meciul CFR Cluj - Universitatea Cluj se va disputa joi, 14 aprilie, de la ora 20.30, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I de fotbal, ediţia 2010-2011.

 

Comenteaza