Bilașco anunță plecări masive de la CFR Cluj: “N-avem cum să plătim nişte jucători pe care nu îi folosim”

Bilașco anunță plecări masive de la CFR Cluj: “N-avem cum să plătim nişte jucători pe care nu îi folosim”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul formației din Gruia a anunțat că “feroviarii” se vor despărți de fotbaliștii pe care Dan Petrescu nu i-a putut utiliza în prima parte a sezonului.

CFR Cluj are unul dintre cele mai numeroase loturi din Liga 1, însă tehnicianul campioanei nu se poate baza pe toți jucătorii. Fotbaliști precum Anas Tahiri, Guessouma Fofana, Mihai Butean sau Ovidiu Hoban sunt în afara listei pentru campionat.

Astfel, cei ce au evoluat mai puțin sau deloc în prima parte a sezonului se vor despărți de formația din Gruia, anunță oficialul campioanei, Marius Bilașco.

“Când faci schimbări multe, există riscuri pe care trebuie să le iei în calcul, iar la noi lucrurile... Aşa cum ştiţi, avem jucători în afară listei, n-avem cum să plătim nişte jucători pe care nu îi folosim, e clar.

Va fi un impact, iar rămânând la lotul listei, întotdeauna au fost schimbări. Sunt discuţii, întotdeauna au fost, doar că suma sau ceea ce s-a oferit n-a fost ba pe placul clubului, ba pe placul jucătorului”, a declarat Bilașco la Telekom Sport.

Comenteaza