Benfica – Manchester United, reeditarea finalei din 1968. VEZI programul complet din Champions League și televizările partidelor

Benfica – Manchester United, reeditarea finalei din 1968. VEZI programul complet din Champions League și televizările partidelor
Etapa a treia a grupelor Champions League continuă în această seară. Benfica Lisabona primește vizita lui Manchester United, într-o reeditare a finalei din 1968. Alte meciuri care se anunță de foc sunt cele dintre Cheslea și AS Roma, respectiv Juventus și Sporting Lisabona.

Manchester United poate face un pas important către optimile Ligii. Deținătoarea Europa League are 6 puncte după victoriile cu FC Basel (3-0) și ȚSKA Moscova (3-1) și este lider în Grupa A. Benfica se regăsește la cealaltă extremă. Lusitanii nu au nici un punct și sunt pe ultimul loc. După eșecurile cu ȚSKA Moscova (1-2) și FC Basel (0-5), portughezii sunt obligați să-i bată pe englezi pentru a rămâne în cursa pentru un loc de primăvară europeană.

Partida dintre Benfica Lisabona și Manchester United va reprezenta și o reeditare a finalei Cupei Campionilor din 1968. În urmă cu aproape 40 ani, "Diavolii roșii" cucereau primul trofeu continental după o victorie cu 4-1 pe Wembley. La Benfica evolua cel supranumit "Perla Mozambicului", Eusebio, iar la United se regăseau nume grele precum Bobby Charlton sau George Best.

Benfica - Manchester United se joacă în această seară, de la ora 21:45, pe Estadio da Luz din Lisabona. Meciul nu va fi televizat în România, însă poate fi urmărit sub formă de rezumat la Telekom Sport 1, începând cu ora 00.30. Cei care doresc să vadă jocul în direct pot încerca pe totalsportek.com, comentat în limba engleză.

Programul complet al serii și televizările meciurilor:

Qarabag - Atletico Madrid (ora 19:00, Telekom Sport 1)
Juventus - Sporting (21:45)
FC Barcelona - Olympiacos (ora 21:45, Telekom Sport 3)
Bayern Munchen - Celtic (ora 21:45, Telekom Sport 4)
Anderlecht - PSG (ora 21:45, Telekom Sport 2)
Benfica - Manchester United (ora 21:45)
Chelsea - AS Roma (ora 21:45, Telekom Sport 1)
ȚSKA Moscova - FC Basel (ora 21:45)

*Meciurile marcate cu bold sunt transmise în România.

Comenteaza