Baschet masculin: U-BT joacă pe terenul campioanei CSM Oradea. Silvășan: ”E important să începem cu dreptul”

Baschet masculin: U-BT joacă pe terenul campioanei CSM Oradea. Silvășan: ”E important să începem cu dreptul”
U-BT Cluj va evolua pe terenul campioanei CSM Oradea, vineri, 3 martie, de la ora 20:00, în prima etapă a fazei secunde din sezonul regulat.

"Urmează un nou meci cu Oradea. Este important să ne concentrăm, să începem cu dreptul și să învingem. Oradea este o echipă puțin schimbată față ultima noastră întâlnire. A revenit Sean Barnette, iar Franklin va primi un rol mai important după plecarea lui Mirkovic, așa că nu trebuie să ne gândim că, dacă am învins destul de ușor în partida precedentă, va fi la fel și acum. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate și să fim concentrați pe ceea ce avem de făcut", a declarat antrenorul Universității, Mihai Silvășan, citat de site-ul clubului.

"Studenții" ocupă primul loc în grupa 1-6, cu 34 puncte, având 16 victorii și doar 2 înfrângeri. Orădenii se află pe ultima poziție din grupă, cu 27 puncte, cu un record de 9 succese și tot atâtea eșecuri. Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori în actuala stagiune, U-BT câștigând de fiecare dată, 86-72 și 75-55 în Liga Națională, respectiv 70-67 în Supercupa României.

CSM Oradea - U-BT Cluj se joacă vineri seara, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea. Meciul va fi transmis în direct de Digisport 4.

 

Comenteaza