Banii încasați de CFR Cluj după ce l-a cedat definitiv pe Adrian Păun: "Mulțumim pentru tot, Adiță!”

Banii încasați de CFR Cluj după ce l-a cedat definitiv pe Adrian Păun: "Mulțumim pentru tot, Adiță!”
| Foto: CFR Cluj Facebook

Pentru Adrian Păun (27 de ani) a venit momentul despărțirii de formația din Gruia. Acesta a fost transferat definitiv de formația israeliană Hapoel Beer Sheva, iar în contul CFR-ului mai intră o căruţă de bani. 

În data de 28 septembrie, Hapoel Beer Sheva l-a împrumutat pe Adrian Păun până la finalul sezonului, însă mijlocașul român i-a convins rapid pe israelieni, care au activat clauza de transfer definitiv după doar o lună și jumătate. Adi Păun a jucat în 8 meciuri la Hapoel Beer Sheva, unde a reușit să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă.

Potrivit Transfermarkt, CFR Cluj se alege cu 700.000 de euro în urma vânzării lui Adrian Păun: 200.000 pentru împrumut și 500.000 pentru transferul definitiv, transmite sport.ro.

"Mulțumim pentru tot, Adiță Păun! După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be'er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be'er Sheva până în anul 2026.

Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!", a transmis CFR Cluj.

Și Hapoel Beer Sheva a făcut oficial anunțul transferului în care a precizat că Adrian Păun a semnat un contract valabil până în 2026. Hapoel Beer Sheva are cinci victorii consecutive în campionat și ocupă locul 3 în Israel, cu 29 de puncte strânse în 13 etape, la patru lungimi în spatele liderului Maccabi Haifa.

Comenteaza