Balaj explică de ce campioana a refuzat arbitri străini la meciul cu FCSB: “Nu am fost încântat de propunere”

Balaj explică de ce campioana a refuzat arbitri străini la meciul cu FCSB: “Nu am fost încântat de propunere”

Președintele campioanei a discutat despre propunerea făcută de rivalii din capitală pentru partida in ultima etapă a play-off-ului.

Meciul din ultima rundă a Ligii 1, dintre CFR Cluj și FCSB are șanse mari să fie jocul care decide campioana actualului sezon. Trupa din capitală și-ar fi dorit arbitri străini, însă oficialii formației din Gruia au refuzat propunerea, iar Cristi Balaj a explicat alegerea “feroviarilor”.

“Subiectul a apărut în urma unei discuții pe care am avut-o cu un oficial de la FCSB, am fost întrebat dacă aș fi de acord cu arbitri străini. Am rămas surprins de întrebare, pentru că doar cu câteva zile înainte i-au lăudat pe arbitrii români, i-au făcut doctori.

Nu pot decât să mă bucur și am apreciat acele declarații. La rândul meu, am fost invitat să arbitrez meciuri în alte țări și s-a încercat o anumită influențare, dar până la urmă depinde de fiecare arbitru în parte și de cât de mult își respectă meseria.

Nu am fost încântat de propunere, ulterior cei de la FCSB au venit cu clarificări, se pare că nu-și doresc nici ei arbitri străini, au avut anumite discuții interne”, a spus președintele campioanei la Pro Arena.

Comenteaza