Balaj a comentat gestul lui Jefte de la meciul cu Farul. Ce spune oficialul CFR-ului despre o posibilă amendă

Balaj a comentat gestul lui Jefte de la meciul cu Farul. Ce spune oficialul CFR-ului despre o posibilă amendă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia a oferit opinia sa în legătură cu decizia atacantului de a părăsi stadionul la pauza meciului din Superligă.

Supărat că a fost schimbat după prima repriză a partidei dintre CFR Cluj și Farul Constanța, Jefte Betancor a părăsit arena din Gruia imediat ce a ieșit de pe teren. Chiar dacă gestul atacantul a ajuns de notorietate, Cristi Balaj susține că așteaptă încă un raport intern și a evitat să vorbească despre posibile sancțiuni.

"Aștept informații. Jefte în continuare rămâne un jucător în care noi credem, care a primit credit din partea antrenorului. Am discutat cu el înainte de meci, l-am încurajat. Sunt convins că își dorește și el mai mult, e jucător care are calitate, care poate să facă diferența.

Nu am sportiv decât cuvinte de laudă la adresa lui, dar mă opresc. Mi-e greu să dezvolt, am discutat și ultima oară, reacția mea a fost că nu o să vorbesc niciodată urât de jucători.

Nu am spus că a făcut bine ce a făcut, vom analiza. Eu nu am spus că e ok, nu întâmplător am spus că am solicitat raport", a declarat președintele clubului din Gruia pentru Fanatik.

Comenteaza