Balaj a analizat arbitrajul de la Chindia - CFR: "Nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos"

Balaj a analizat arbitrajul de la Chindia - CFR: "Nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos"
| Foto: facebook.com/chindiaoficial

Președintele formației din Gruia a vorbit despre deciziile luate de centralul partidei, Iulian Călin.

CFR Cluj s-a impus în fața Chindiei Târgoviște, scor 2-0, însă a încheiat partida cu doi jucători eliminați și cu Dan Petrescu trimis în tribune. Fost arbitru, oficialul "feroviarilor", Cristi Balaj a analizat prestația lui Iulian Călin și consideră că centralul a provocat haos în teren.

Președintele campioanei a contestat eliminarea lui Yeboah, însă a fost de acord cu cea a lui Debeljuh, deși jucătorul a atacat public decizia arbitrului.

"Yeboah joacă mingea, era la un metru de sol. A lovit mingea, iar aceasta l-a lovit prima dată în abdomen.

Durerea lui Ioniță a fost provocată de minge. Până în acel moment am avut un arbitraj inexact. Atingeri nesancționate sau sancționate prea ușor. Eliminarea lui Debeljuh a fost corectă.

Dar de ce a fost lovitură liberă pentru CFR? Dacă ești exact și aplici regulamentul, dă măcar un avertisment jucătorului de la Chindia. Dăm notă de neseriozitate.

Nu spun că Iulian Călin nu e un arbitru corect. Am văzut că a intrat în politică și pot să le spun alegătorilor lui că e un om corect.

Dar nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos, în urma căruia a fost eliminat și antrenorul și Debeljuh, tu participând la ce s-a întâmplat în acest meci. Tu ai interpretat eronat o fază în fața băncii de rezervă", a declarat președintele campioanei la Pro Arena.

Comenteaza