Avertismentul lui Mandorlini înainte de jocul cu Petrolul: "E o echipă periculoasă. Avem nevoie de un rezultat bun"

Avertismentul lui Mandorlini înainte de jocul cu Petrolul: "E o echipă periculoasă. Avem nevoie de un rezultat bun"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul italian al formației din Gruia a prefațat duelul pe care echipa sa îl va disputa pe teren propriu în etapa cu numărul 9.

După două săptămâni de pauza pricinuită de meciurile echipei naționale, CFR Cluj se pregătește de reluarea campionatului. "Feroviarii" se duelează în Superligă cu Petrolul Ploiești, iar Andrea Mandorlini așteaptă un rezultat pozitiv din partea elevilor săi. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Au fost două săptămâni intense de pregătire, doar de miercuri am avut toți jucătorii care s-au întors de la echipele naționale. Sunt mulțumit, am lucrat bine, chiar și ieri am avut un antrenament intens. Am văzut Petrolul, e o echipă periculoasă.

E important să jucăm bine, jucăm acasă și avem nevoie de un rezultat bun. Trebuie să ne vedem de treaba noastră, nu ne interesează ce fac alții. Noi vrem să creștem, ne antrenăm bine, sunt mulțumit de ceea ce lucrează echipa", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești se va disputa luni, 18 septembrie, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Petrolul!

Comenteaza