Atacul creşte, apărarea e praf. Cadu, doar o umbră a ultimelor sezoane

Atacul creşte, apărarea e praf. Cadu, doar o umbră a ultimelor sezoane
CFR a pierdut cu Petrolul , plătind din nou tribut unor erori grave în defensivă.

La Ploieşti, „feroviarii" au făcut cel mai bun meci din mandatul lui Grigoraş, însă au fost învinşi cu 3-2. Dacă jocul a început să se lege de la mijloc în sus, defensiva dă în continuare mari semne de slăbiciune. Cadu a greşit flagrant şi de această dată, fiind unul dintre cei mai slabi de pe teren.

Căpitanul CFR-ului traversează o perioadă neagră a carierei, iar unul dintre motive ar fi legat de problemele pe care le are în viaţa privată. Susţinut mereu de conducere, erorile din ultimele meciuri i-a determinat şi pe oficialii clubului să-şi schimbe poziţia. Portughezul a avut o prestaţie nesigură cu ACS Timişoara (2-2, etapa a II-a), când a fost depăşit de mai multe ori de Szekely, iar apoi a jucat lamentabil la Vaslui, în partida pierdută de echipa sa cu 4-0, greşind flagrant la două dintre goluri. Tehnicianul de la acea vreme, Mircea Rednic, a criticat jocul fundaşului, l-a exclus din lot, dar a fost demis de Paszkany. Grigoraş a preluat echipa, l-a reprimit la antrenamente şi l-a titularizat cu Steaua (0-3) însă Cadu s-a făcut din nou de râs. Piovaccari i-a luat faţa cu uşurinţă la o centrare expediată de Georgievski şi l-a învins pe Felgueiras (12). Apoi, Cadu a « dormit » în propriul careu, acelaşi italian a reuşit să devieze o minge până la Popa, care a înscris cu un şut plasat (34). Două din cele trei goluri încasate de CFR au venit în urma unor greşeli mari ale căpitanului din Gruia.

Trimis în teren şi la Ploieşti, portughezul a continuat seria evoluţiilor lamentabile. La primul gol înscris de ploieşteni fundaşul a fost ridiculizat de atacantul Dore, un jucător masiv care impresionează mai degrabă prin statură şi forţă decât prin tehnică şi viteză. Acesta a pătruns în careul "ceferist", l-a întors cu foarte mare uşurinţă pe Cadu şi a şutat la colţul lung, fără nici o şansă pentru Felgueiras.

Cadu a fost titular de bază în ultimii ani la CFR, contribuind la câştigarea tuturor trofeelor, dar în acest campionat a jucat catastrofal. Mircea Rednic a tras primul semnal de alarmă cu el, însă a fost demis de la echipă după ce l-a exclus din lot pe portughez.

 

Comenteaza