Atacantul preferat al lui Dan Petrescu revine în Liga 1: "Suntem siguri că ne va ajuta"

Atacantul preferat al lui Dan Petrescu revine în Liga 1: "Suntem siguri că ne va ajuta"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fost jucător al formației din Gruia s-a înțeles cu deținătoarea Cupei României, Sepsi OSK.

Plecat din Gruia înaintea sezonului trecut, în urma unui conflict cu Marius Șumudică, Mario Rondon revine în Liga 1, la Sepsi OSK, anunță directorul sportiv al clubului, Attila Hadnagy.

"Suntem bucuroși ca de azi ni se alătura și atacantul Mario Rondon, pe care l-am vrut și anul trecut, dar atunci el a ales să plece în Polonia. Este un atacant cu mare experiență, avem încredere în și suntem siguri că ne va ajuta.

A contat foarte mult că acum ne-a căutat el și a vrut foarte mult să vina la noi. Asta înseamnă că am devenit o echipa interesantă pentru mulți jucatori, care vor să vină la noi pentru că suntem un club serios și profesionist.

Ne-am înțeles în 5 minute! A urcat în mașină si a venit din Polonia în cantonamentul nostru. Aici a demonstrat că a vrut mult să vină la noi", a spus Hadnagy pentru GSP.

Mario Rondon este unul dintre preferații lui Dan Petrescu, fiind transferat în 2019 de la Gaz Metan Mediaș, la cerea antrenorului. Venezueleanul a îmbrăcat de 78 de ori tricoul CFR-ului, a marcat 14 goluri și a oferit 7 pase decisive.

În sezonul trecut, atacantul în vârstă de 36 de ani a jucat în prima ligă poloneză la Radomiak Radom, reușind să înscrie o dată și să ofere un assist în 23 de apariții în campionat.

Comenteaza