Messi i-a dat o lecţie de fotbal atacantului Janga de la CFR Cluj, direct pe teren: 7-0

Messi i-a dat o lecţie de fotbal atacantului Janga de la CFR Cluj, direct pe teren: 7-0

Janga, de la CFR Cluj, a avut o misiune imposibilă în partida de  jucată de naționala țării sale, Insulele Curacao împotriva Argentinei, unde l-a avut ca adversar pe legendarul Lionel Messi.

Rangelo Janga, atacantul de 30 de ani de la CFR Cluj, a fost titular în meciul amical Argentina – Insulele Curacao disputat miercuri, 29 martie. Partida s-a terminat cu 7-0, iar Lionel Messi a făcut un adevărat spectacol.

În partida Argentina – Curacao starul de la Paris Saint-Germain a reușit un hattrick încă din prima repriză, după ce a marcat în minutele 20, 33 și 37:  3 goluri în 37 de minute.

În timp ce Messi a încheiat meciul pe teren, Janga a fost înlocuit în minutul 58 cu Richairo Zivkovic, a transmis prosport.ro

Echipa lui Messi i-a demolat pe cei din Insulele Curacao cu scorul final de 7-0. Superstarul lui PSG i-a dat o lecție de fotbal atacantului lui Dan Petrescu. 

Celelalte goluri ale campioanei mondiale au fost înscrise de Nico Gonzalez în minutul 23, Enzo Fernandez în minutul 35, Andel Di Maria în minutul 78 din penalty, respectiv Gonzalo Montiel în minutul 87.

Sursa foto:
https://media.gettyimages.com/
https://zingnews.vn/

 

Comenteaza