Astăzi este meciul Israel - România! Se joacă în Ungaria, cu calificarea la Campionatul European pe masă

Astăzi este meciul Israel - România! Se joacă în Ungaria, cu calificarea la Campionatul European pe masă
| Foto: pandurul.ro

Israel și România se întâlnesc în preliminariile EURO 2024, de la ora 21:45. Dacă nu pierd, Tricolorii se califică matematic la EURO 2024, cu un meci înainte de finalul preliminariilor.

România are patru puncte peste Israel înaintea meciului direct, ceea ce înseamnă că, dacă învinge sau obține un egal la Budapesta, este sigură de prezența la EURO 2024 din Germania, scrie digisport.ro.

În caz contrar, totul se va decide în ultima rundă. Cu o victorie a Israelului, România ar mai avea un singur punct avans și, pentru a fi la turneul final, va trebui, aproape sigur, să o bată pe Elveția pe teren propriu. ”Tricolorii” nu pot spera că Israelul se va încurca în ultima partidă, cu ”cenușăreasa” grupei, Andorra.

Din cauza războiului din Țara Sfântă, meciul dintre Israel și România se va disputa la Felcsut, pe terenul celor de la Akademia Pușkaș.

Pancho Arena are o capacitate de doar 3.400 de locuri, iar inaugurarea a avut loc în anul 2014. Se așteaptă mai mulți suporteri români decât israelieni la meci. Stadionul a costat 12,5 milioane de euro.

Comenteaza