Şapte suporteri clujeni au interdicţie un an pe stadioane

Şapte suporteri clujeni au interdicţie un an pe stadioane
În urma incidentelor petrecute luni seara pe unul din stadioanele din Cluj, cei şapte suporteri clujeni au fost amendaţi şi nu mai au voie să intre pe stadioanele de fotbal timp de un an.

Jandarmii au intervenit luni seară pe stadionul din Cluj la confruntarea dintre CFR şi FCSB, în urma unor incidente care au avul loc între suporterii celor două echipe.

Oamenii legii i-au scos pe suporterii recalcitranţi şi i-au indentificat în zona scărilor de acces. Fanii clujeni susţin că intervenţia forţelor de ordine a fost una violentă.

"Au fost bruscaţi şi loviţi cu bastoane! Unul dintre ei a fost lovit cu piciorul în gură de către un jandarm în momentul în care încerca să revină în tribună", a declarat unul dintre fani, pentru stiridesport.ro.

Cei şapte suporteri implicaţi în incidente au fost amendaţi şi nu mai au voie să intre pe stadioanele de fotbal timp de un an.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza