Antrenorul Universității Cluj nu se gândește încă la perioada de mercato: "Vom încerca să ne întărim, dar nu am luat nicio decizie"

Antrenorul Universității Cluj nu se gândește încă la perioada de mercato: "Vom încerca să ne întărim, dar nu am luat nicio decizie"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Eugen Neagoe a dezvăluit că toate eforturile sale sunt îndreptate înspre partidele ce urmează să se joace până la finalul anului 2022.

Chiar dacă se întrerupe pe durata grupelor Campionatului Mondial, Superliga revine la începutul lunii decembrie. Eugen Neagoe a anunțat că nu a stabilit încă țintele pentru perioada de mercato, fiind concentrat pe pregătirea meciurilor pe care Universitatea Cluj le va disputa în 2022.

"Mai avem 6 jocuri de disputat, chiar nu am avut timp și nu am discutat despre perioada care va urma. Cu siguranță vom încerca să ne întărim, dar nu am luat nicio decizie.

Avem un lot restrâns, am avut ceva probleme când au lipsit 3-4 jucători, încă mai avem. Dar nu am căutat niciodată alibiuri, jucătorii pe care îi avem sunt cei mai buni și cu ei mergem mai departe", a explicat tehnicianul.

Cu toate acestea, Universitatea Cluj a prezentat deja un jucător care va evolua în alb și negru începând cu 2023. Este vorba despre fundașul central Andrei Miron, care a sosit gratis de la Hapoel Haifa (Israel).

Comenteaza