Antrenorul Potaissei îndeamnă la concentrare după prima manșă a finalei Cupei Challenge: “Vrem să intrăm la retur la fel de mobilizați ca și astăzi”

Antrenorul Potaissei îndeamnă la concentrare după prima manșă a finalei Cupei Challenge: “Vrem să intrăm la retur la fel de mobilizați ca și astăzi”

Horațiu Gal își dorește o nouă victorie și în returul de la Atena.

Potaissa Turda a învins AEK Atena, scor 33-22, în turul finalei Challenge Cup la handbal masculin. Susținuți de un public devotat, galben-albaștrii au obținut un avantaj liniștititor înaintea returului.

Totuși, antrenorul Horațiu Gal își dorește ca elevii săi să abordeze în aceeași manieră și a doua manșă a confruntării. “Se poate spune că suntem deja cu o mână pe trofeu. Vom vedea când ne întâlnim cu echipa, sper să fie toți valizi și ne gândim să mergem acolo cu gândul la victorie. S-au mai întâmplat surprize în sport și de aceea vom fi foarte atenți.

Este un avantaj liniștitor, așa pare acum. Eu sper să îi mobilizez pe băieți ca să intrăm la retur la fel de mobilizați ca și astăzi. Vom juca într-o sală cu 18.500 de locuri, dintre care 10.000 s-au vândut, va fi un infern.

Nu ne-am așteptat la o diferență atât de mare, noi ne-am dorit să înscriem și să fie diferența cât mai mare ca să ne asigure liniștea pentru Atena. Putem să asemuim atmosfera din această seară cu cea de la Turda, dar trebuie să o înmulțim cu patru sau cu cinci. N-au fost doar al optulea jucător al nostru, ci al optulea și al nouălea. Nu mergem în vizită la Atena. Este o ocazie unică să aduem un trofeu în România, să aducem un trofeu la Turda și nu putem risca nimic”, a declarat tehnicianul Potaissei la finalul partidei.

Meciul retur al finalei Challenge Cup se va disputa duminică, 20 mai, la Atena.

Comenteaza