Antrenorul lui Pyunik, optimist înaintea jocului cu CFR: "Știm care sunt slăbiciunile lor și le vom folosi împotriva lor"

Antrenorul lui Pyunik, optimist înaintea jocului cu CFR: "Știm care sunt slăbiciunile lor și le vom folosi împotriva lor"
| Foto: facebook.com/fcpyunik

Campioana Armeniei a sosit la Cluj cu gândul de a-i învinge pe "feroviari" în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

După 0-0 în partida tur de la Erevan, Pyunik a venit cu gânduri mari în România. Antrenorul Eghishe Melikyan susține că a identificat slăbiciunile CFR-ului și își dorește să profite cât mai mult în jocul din Gruia.

"Știm care sunt slăbiciunile lor și le vom folosi împotriva lor. Totuși sunt o echipă bună. Trebuie să le neutralizăm punctele forte și să le exploatăm slăbiciunile. Nu pot să spun cum vom juca, CFR e mai bună decât noi și nu pot oferi astfel de informații.

Am urmărit jocul din Supercupa României. Fiecare detaliu e important împotriva unei asemenea echipe. Mâine vom fi mai buni decât în meciul tur, fiecare antrenament ne face mai buni.

Cea mai importantă motivație pentru jucătorii noștri e că reprezintă Armenia. Trebuie să prezentăm fotbalul nostru aici în România. Trebuie să jucăm ca o echipă, nu trebuie să depindem de individualități", a spus antrenorul armenilor.

Partida dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan e programată miercuri, de la 21:30.

Comenteaza