Antrenorul CFR-ului îl aduce cu picioarele pe pământ pe eroul din partida cu Gaz Metan: „Să nu îl lăudăm prea mult. Nu le ştie pe toate”

Antrenorul CFR-ului îl aduce cu picioarele pe pământ pe eroul din partida cu Gaz Metan: „Să nu îl lăudăm prea mult. Nu le ştie pe toate”
| Foto: prosport.ro

Claudiu Petrila a fost omul decisiv al CFR-ului în victoria cu Gaz Metan Mediaș, meci în care a reușit să înscrie un gol și să dea o pasă decisivă.

După goul din Conference League cu danezii de la Randers, Petrila a recidivat și în campionat unde a reușit o nouă evoluție consistentă. Este o perioadă bună pentre tânărul jucător, care a fost convocat şi la naţionala României U21. 

Tehnicianul formației din Gruia, Dan Petrescu, vrea totuși să îl ţină cu picioarele pe pământ pe tânărul fotbalist.

”Aici chiar am simţit nevoia, inclusiv pe Petrila să-l trezesc, că nici el nu a fost bun în prima repriză. De fapt, nimeni nu a fost, eu am fost cel mai slab şi după aia ei.

Pe Petrila să nu-l lăudăm prea mult pentru că are o vârstă, să rămână cu picioarele pe pământ şi el, şi noi, şi să continue treaba bună pe care o face în continuare, pentru că el acum e într-o formă extraordinară.. şi e posibil să ajungă chiar la echipa naţională de seniori, dacă o ţine tot aşa.

Mă bucur foarte mult pentru el dar trebuie să rămână modest, asta e cea mai mare calitate a unui fotbalist. Le spun mereu şi jucătorilor care merg la naţională  să rămână modeşti tot timpul.. să nu v-o luaţi în cap! Nu le ştiţi pe toate, aveţi mult de muncă şi carieră e în faţă!”, a spus Petrescu după meci, potrivit telekomsport.ro.

Claudiu Petrila a revenit la CFR Cluj în vară, după ce sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde, la fel ca în acest debut de campanie, a avut prestaţii apreciate.

Sub comanda lui Leo Grozavu la formaţia covăsneană, Claudiu Petrila a evoluat în 27 de jocuri în toate competiţiile, reuşind cinci goluri şi o pasă decisivă.

loading...
Comenteaza