Conceicao, precaut înaintea duelului cu Dinamo: “Trebuie să fim foarte concentrați pentru a câștiga”

Conceicao, precaut înaintea duelului cu Dinamo: “Trebuie să fim foarte concentrați pentru a câștiga”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Campioana va juca în etapa a 18-a a Ligii 1 împotriva lui Dinamo, formație care se zbate în continuare în a doua jumătate a clasamentului.

După ce a trecut categoric de FC Voluntari, “lanterna roșie” a campionatului, CFR se deplasează în capitală pentru întâlnirea cu Dinamo. Clujenii speră să continue seria de 10 meciuri consecutive fără înfrângere, dar antrenorul Conceicao e precaut înaintea întâlnirii cu alb-roșii. “Feroviarii” nu se vor putea baza nici pe Omrani, al doilea golgheter al echipei.

Antonio Conceicao a prefațat partida cu dinamoviștii, din etapa a 18-a a Ligii 1. “E adevărat că este o echipă care trece prin multe probleme interne, însă eu sunt foarte preocupat de acest meci. Problemele pe care ei le au pot da o ambiție și o motivație extra jucătorilor, trebuie să fim foarte preocupați de atitudinea noastră și de jocul nostru.

Vom întâlni o echipă cu jucători foarte buni, o echipă care cu siguranță își dorește un rezultat bun. Dinamo e o echipă de mare tradiție, o echipă care merită respect. Jocul va fi disputat, iar noi trebuie să evoluăm bine și să ne ridicăm la nivelul adversarului și al jocului.

Evident, suntem într-o creștere de formă, cred în jucătorii mei, însă trebuie să fim foarte concentrați pentru a câștiga. Dinamo poate ajunge în play-off, însă soluția ar fi să își rezolve problemele interne. În ceea ce privește lotul, e unul cu foarte mare calitate, sunt jucători care pot juca oriunde în campionatul României”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul CFR-ului a oferit și lista cu jucatorii indisponibili pentru partida din capitală. “Avem aceleași probleme medicale, Males și Hoban. Omrani va fi suspendat, iar Camora a făcut o mică entorsă și vom vedea mâine, după antrenament, dacă vom putea să îl folosim”, a spus Conceicao.

Portughezul a vorbit despre condițiile în care sunt nevoiți să joace fotbaliștii din Liga 1. “Sper ca gazonul să fie bun pentru joc. Nu este ușor, observ că toată lumea deja începe să întâmpine dificultăți. E important ca oamenii de la Ligă, de la Federație și de la Sindicatul Fotbaliștilor să vadă aceste lucruri și să se gândească dacă este bine să se joace în continuare fotbal. Nu este ușor pentru jucători, e important să ne gândim la sănătatea lor”, a precizat antrenorul “feroviarilor”.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo se va disputa marți, 4 decembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza