Antonio Conceicao înaintea partidei cu Concordia Chiajna: “Ar fi bine să fim competitivi și calitatea jocului sa crească”

Antonio Conceicao înaintea partidei cu Concordia Chiajna: “Ar fi bine să fim competitivi și calitatea jocului sa crească”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul clujenilor crede că echipa are nevoie de mai multe antrenamente pentru a evolua.

După un start modest al celui de-al treilea mandate în Gruia, Conceicao ăși îndreaptă atenția spre următorul meci al campionilor, împotriva Concordiei Chiajna.

Toni Conceicao consider că echipa are nevoie de puțin noroc pentru a-și reveni la forma din sezonul trecut. “Cred că cu atitudinea pe care au avut-o meritam alte rezultate în ultimele două meciuri, iar cu mai mult noroc le puteam obține. Sper să intrăm într-o săptămână cu calm și liniște și să ne putem pregăti pentru următoarea perioadă. În ultimele zile de cand am ajuns la club, ne-am antrenat puțin, iar ca să ai succes ai neovie de timp și antrenament.

Din păcate nu am câștigat ultimele meciuri, dar intrăm pe un nou drum și sper să începem să câștigăm. Sunt de puțin timp aici, dar echipele mici din campionat pot pune mari probleme. Sunt echipe bune, Craiova, FCSB, Viitorul, toate sunt angrenate în mai multe competiții și cred că acest campionat va fi foarte echilibrat.

Acum e foarte important să câștigăm, ar fi bine să fim competitivi și calitatea jocului sa crească. Concordia e o echipă bună, care va juca cu multă ambiție la Cluj. Nu vom subestima Chiajna, suntem o echipă cu obiective bine stabilite și știm că vor fi foarte bine organizați, dar noi nu vom subestima niciun adversar”, a declarat antrenorul “feroviarilor”.

Partida dintre CFR Cluj și Concordia Chiajna va avea loc sâmbătă, 4 august, de la ora 21, pe arena din Gruia.

Comenteaza