Antonio Conceicao avertiează înaintea partidei cu Viitorul: “Nu trebuie să ne subestimăm adversarul”

Antonio Conceicao avertiează înaintea partidei cu Viitorul: “Nu trebuie să ne subestimăm adversarul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antreonrul clujenilor a îndemnat la concentrare în duelul ultimelor două campioane ale României.

După o remiză pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, “feroviarii” se pregătesc de două dueluri tari în final de an. Prima echipă care iese în calea campioanei este Viitorul lui Gică Hagi, formație care le-a administrat ultima înfrângere clujenilor, la începutul lunii septembrie. De atunci, elevii lui Toni Conceicao au ajuns la 12 meciuri consecutive fără eșec în prima ligă.

Tehnicianul din Gruia își dorește ca echipa sa să intre concentrată pe teren la Oviudiu, în ciuda formei mai puțin bune a adversarilor. A fost o săptămână normală, ne-am antrenat cum o facem de obicei, nu s-a întâmplat nimic special. Viitorul e un adversar care ne-a pus reale probleme în meciul de acasă, are o echipă foarte bună, cu jucători buni. Au același antrenor și aceeași jucători de foarte mult timp. Noi o să facem tot ce putem ca să câștigăm. Trebuie să jucăm cu curaj și ambiție pentru a obține cele trei puncte.

Noi nu trebuie să ne subestimăm adversarul, rezultatele negative pot pune o oarecare presiune pe jucători. Dar în cazul Viitorului, vorbim de jucători cu foarte multă calitate. Eu, însă, mă gândesc să pregătesc doar echipa mea, trebuie să muncim. Știm că va fi un meci foarte greu, însă eu am mare încredere în echipa mea, a declarat Conceicao.

Jocul dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța se va disputa luni, 17 decembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza