Antonio Conceicao, cuvinte de laudă la adresa Viitorului: “Am avut un adversar foarte bun, cu jucători foarte buni”

Antonio Conceicao, cuvinte de laudă la adresa Viitorului: “Am avut un adversar foarte bun, cu jucători foarte buni”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul portughez s-a declarat mulțumit la finalul partidei câștigate de CFR, scor 1-0, pe terenul formației lui Gică Hagi.

După o remiză acasă cu Gaz Metan, “feroviarii” s-au deplasat la Constanța pentru duelul ultimelor două campioane. Deși au început ofensiv partida, campionii au jucat ca și în sezonul trecut, sub comanda lui Dan Petrescu. Totuși, CFR a ajuns la 13 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat.

Antonio Conceicao a fost mulțumit de rezultatul partidei, însă nu a apreciat evoluția elevilor săi din actul secund. “Am obţinut un rezultat foarte bun, cu o primă repriză bună şi o a doua repriză distinctă. În prima repriză am jucat mult mai bine, în partea a doua nu am mai jucat la fel, dar ne-am apărat exact. Am avut un adversar foarte bun, cu jucători foarte buni.

Viitorul joacă mult între linii şi ne-a pus probleme. A fost foarte greu. Sigur, pentru jocul următor ne dorim să câştigăm, dar campionatul se decide în mai, nu acum. Obiectivul nostru este să câştigăm toate meciurile”, a declarat antrenorul portughez, conform Telekom Sport.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu FCSB. Partida se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00, pe National Arena.

Comenteaza