Andrija Stipanovic, omul meciului la Ljubljana contra fostei sale echipe

Andrija Stipanovic, omul meciului la Ljubljana contra fostei sale echipe
| Foto: euroleaguebasketball.net

Baschetbalistul campioanei României s-a întors pe terenul formației pe care a reprezentat-o timp de trei sezoane.

Între 2017 și 2020, înainte să ajungă la Cluj-Napoca, Andrija Stipanovic a evoluat pentru Cedevita și mai apoi pentru Cedevita Olimpija, după mutarea echipei de la Zagreb la Ljubljana.

Baschetbalistul în vârstă de 36 de ani a revenit pe terenul fostei sale echipe cu ocazia meciului din EuroCup, dintre sloveni și U-BT Cluj-Napoca, având parte de o primire călduroasă.

Stipanovic a fost așteptatat cu ciocolata sa preferată la hotelul la care au fost cazați campioni României, iar înaintea partidei a fost omagiat de fostul său club chiar pe teren.

Andrija Stipanovic, omul meciului la Ljubljana contra fostei sale echipe

Primirea de care a avut parte Stipanovic la Ljubljana (Foto: facebook.com/ubtcluj)

Cu toate acestea, experimentatul baschetbalist de la U-BT nu a mai ținut cont de sentimente când a început jocul și a reușit 14 puncte, 4 pase decisive și două recuperări, care au contribuit decisiv la victoria clujenilor la Ljubljana.

"A fost un meci incredibil pentru noi, împotriva unei echipe bune. La un moment dat a existat sentimentul unui deja-vu, din moment ce am condus și ei s-au apropiat. Acum am fost mai deștepți, am jucat colectiv și sper să continuăm tot așa", a spus baschetbalistul la finalul partidei.

În actualul sezon, Andrija Stipanovic are medii de 11.9 puncte, 3.9 recuperări și 2.9 pase decisive în cele 11 apariții din grupele EuroCup.

Comenteaza