Andrei Pițian încrezător înaintea meciului cu CS U Craiova: "Sper să legăm mai multe rezultate pozitive și să urcăm în clasament"

Andrei Pițian încrezător înaintea meciului cu CS U Craiova: "Sper să legăm mai multe rezultate pozitive și să urcăm în clasament"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul central al Universității Cluj speră la o nouă evoluție bună a echipei sale, împotriva unei formații care se numără printre forțele Superligii.

Încurajat de succesul contra FCSB-ului, Andrei Pițian își dorește trei puncte și la Craiova. Stopperul în vârstă de 26 de ani i-a lăudat pe olteni, dar e de părere că "studenții" pot obține victoria în Bănie.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil, așa cum au fost și ultimele jocuri. Craiova e o echipă ce are calitate, țintește primele locuri și automat va fi un meci foarte greu. Noi am demonstrat, în special la ultimele trei jocuri, că putem lupta de la egal la egal cu orice adversar din campionat.

Am simțit victoria cu FCSB ca o mare gură de oxigen pentru că ne uitam în clasament și nu ne plăcea să ne vedem pe penultimul loc. Sper ca această victorie să ne dea mai multă încredere, să legăm mai multe rezultate pozitive și începând cu meciul de la Craiova să urcăm și mai mult în clasament.

Țin să le mulțumesc suporterilor pentru ultimele meciuri, pentru mine și pentru colegii mei a fost o experiență deosebită. Îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare, am simțit în teren că împreună cu ei suntem mult mai puternici și ne dau o mare doză de energie", a spus fundașul central.

Meciul dintre Univeristatea Cluj și CS U Craiova se va disputa sâmbătă, 5 noiembrie, de la 21:00.

Comenteaza