Andrei Cordoș, explicații după despărțirea de “U” Cluj: “Am luat decizia de a pleca înainte de baraj”

Andrei Cordoș, explicații după despărțirea de “U” Cluj: “Am luat decizia de a pleca înainte de baraj”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fostul manager general al clubului clujean a vorbit despre scurta perioada petrecută în conducerea clubului la care a crescut.

Deși a fost instalat în luna decembrie și a obținut promovarea alături de “studenți”, Andrei Cordoș s-a despărțit de echipa clujeană la finalul sezonului. Fostul fundaș a vorbit despre perioada petrecută în club și a dezvăluit că a decis să plece de la “U” Cluj încă dinaintea barajului cu Dinamo.

“Am avut o discuție vineri și deja luasem decizia. Sunt fericit și mulțumit cu ceea ce am realizat la Universitatea Cluj. Lucrurile sunt într-o notă pozitivă, a fost o despărțire amicală. Ne-am strâns mâna, viața merge înainte și, bineînțeles, voi fi alături de club întotdeauna. Mi-a fost greu să fac acest pas. Dar pentru “U” Cluj aș face oricât și oricând aceste lucruri. M-aș întoarce oricând la “U” Cluj dacă va fi nevoie de mine.

Am luat decizia de a pleca înainte de baraj. Mi-am dorit foarte mult să promovăm și abia apoi să ne punem la masă pentru discuții. Au fost mai multe momente în care m-am gândit la plecare. Discuția despre ce îmi doresc eu în club ar fi avut loc și dacă nu promovam. Mi-aș dori să avem o altfel de strategie la acest club.

Când am venit, în decembrie, lucrurile nu stăteau foarte bine la club. Au venit 14-16 jucători în vară, iar în iarnă au plecat vreo 10. Noi trebuia să aducem jucători, am reușit să gestionăm aceste situații, însă nu cred că erau foarte multe persoane care să își fi asumat ce ne-am asumat noi în iarnă. Dacă ne aducem aminte, inclusiv suporterii au fost destul de reticenți. Nimeni nu avea încredere că putem promova.

Aș vrea ca lumea să realizeze, eu mi-am asumat un risc foarte mare, am venit, am promis, am făcut. Mi-aș dori ca lucrurile să meargă mai bine în club. Nu aș fi vrut să fac lucrurile singur, ci alături de Erik și Gabi. Timpul ne va demonstrat dacă strategia lui Erik va fi bună”, a spus Cordoș pentru GSP.

Comenteaza