Andone: Privim confruntarea cu Galata pe ansamblul celor două manşe

Andone: Privim confruntarea cu Galata pe ansamblul celor două manşe
Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone a subliniat că va privi rezultatul din meciul cu Galatasray pe ansamblul celor două manşe.

„E un meci foart important pentru noi. Îl privim ca pe o bătălie în două meciuri; să obţinem patru puncte din cele două manşe va fi crucial", a subliniat Ioan Andone, la conferinţa de presă dinainte de meci, citat de site-ul oficial al UEFA.

Andone a evidenţiat aportul pe care îl vopr aduce fanii turci echipei gazdă, însă a precizat că are încredere în fotbaliştii săi. „Am încredere în echipa mea, care este foarte bine pregătită pentru acest meci. Galatasaray are mulţi internaţionali buni. Performaneţele lor recente sunt de asemenea bune. Nu are rost să nominalizez pe nimeni, sunt cu toţii fotbalişti buni, Ceea ce contează însă pentru noi sunt cele trei puncte", a adăugat tehnicianul echipei clujene.

Meciul dintre Galatasaray Istanbul şi CFR Cluj se va disputa marţi de la ora 21.45. Partida face parte din runda a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor la fotbal, ediţia 2012-2013.

 

Comenteaza