Anchetă internă la CFR Cluj, după bătaia din vestiar de joi seara: „Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează”

Anchetă internă la CFR Cluj, după bătaia din vestiar de joi seara: „Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează”
| Foto: captură video

Reprezentanții celor de la CFR Cluj au transmis că incidentele petrecute joi seara, când mai mulți oficiali ai echipei s-au luat la bătaie fac obiectul unei anchete interne.

Potrivit unui comunicat de presă, clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

„Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului.

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod.

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit. Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal. Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători”, se arată în comunicat.

În urma celor întâmplate joi seara, una dintre persoanele implicate în bătaie a mers la poliție și a depus plângere penală pentru fapte de lovire și amenințare. Polițiștii clujeni au deschis dosar penal, iar mai departe vor analiza imaginile și vor discuta cu toate părțile implicate în scandal.

Comenteaza