Alina Rotaru, Andreea Panţuroiu şi Andrei Gag vin la Cluj

Alina Rotaru, Andreea Panţuroiu  şi Andrei Gag vin la Cluj
| Foto: Arhiva

Unii dintre cei mai valoroși atleţi români ai momentului, alături de performeri din străinătate, campioni olimpici, europeni și recordmani mondiali vor participa la Campionatele Internaționale de Atletism ale României pe Cluj Arena.

Competiţia sportivă va avea loc în perioada 2-3 iunie 2018, începând cu ora 19:00.

„Stadionul Cluj Arena se dovedește a fi, o dată în plus, în topul preferințelor în ceea ce privește locația optimă pentru derularea unor competiții sportive de mare anvergură. Cu acest prilej, vreau să îi asigur pe toți atleții și spectatorii că, în momentul în care se va da startul concursului, stadionul va fi mai mult decât pregătit pentru marea confruntare, astfel încât întregul eveniment să rămână o amintire plăcută pentru toți cei prezenți” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Cei prezenți vor avea ocazia să-i urmărească pe Cluj Arena pe unii dintre cei mai titrați atleți români, precum Alina Rotaru (campioană universitară în 2017 la săritura în lungime), Andreea Panţuroiu (campioană europeană U23 în 2017 la triplu salt) sau pe Andrei Gag (vicecampion mondial de sală la aruncarea greutăţii).

Campionatele Internaționale de Atletism ale României au o istorie extrem de bogată, de 62 de ediţii, scopul celei cu numărul 63 fiind și acela de a deschide calea Grand Prix-urilor de atletism organizate în România. Competiția din acest an va avea circa 20 de probe, dintre cele mai apreciate – 100 de metri, săritura în înălțime, triplusalt, aruncarea greutății, ștafetă, 5000 de metri, etc.

     

 

Comenteaza