Alin Tișe, după victoria lui „U” din baraj: Da. Să decidă comunitatea dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!

Alin Tișe, după victoria lui „U” din baraj: Da. Să decidă comunitatea dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!

Președintele Consiliului Județean Cluj a ieșit cu o nouă declarație după victoria de sâmbătă seară obținută de „U” în fața lui Dinamo, care îi aduce pe „studenți” tot mai aproape de Liga 1.

Declarațiile lui Alin Tișe din ultimele zile au creat intense dezbateri în spațul public între iubitorii sportului clujean.

Șeful județului a transmis la începutul săptămânii un mesaj public de felicitare către echipa CFR Cluj, în care afirmase că ar trebui "să ne întrebăm dacă acest județ poate susține două echipe care să facă performanță", lucru care i-a inflamat atât pe suporterii "U" Cluj, cât și pe cei ai "feroviarilor".

La câteva zile, Tișe a revenit cu mai multe precizări despre acest subiect, afirmând că își asumă criticile pentru ce a afirmat și că a dorit să existe o dezbatere în acest sens.

Duminică, la câteva ore distanță de la victoria entuziasmantă a studenților din barajul cu Dinamo, președintele Consiliului Județean Cluj a reiterat ideea că oamenii din Cluj ar trebui să decidă ce-și doresc pe viitor legat de cele două echipe.

Da. Să decidă comunitatea!

Da. Să decidă dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!

Da. Să decidă comunitatea dacă suporterii, istoria, tradiția, palmaresul, performanța, infrastructura, finanțarea pot fi puse împreună pentru performanță superioară!

Da. Să decidă comunitatea, care vrea în majoritatea ei performanță, dacă Champions League este o țintă posibilă cu una sau cu mai multe echipe ale Clujului.

Da. Să decidă comunitatea dacă cele două echipe U și CFR să continue ca în prezent sau Clujul să aibă o singură echipă care să adune tot ce au ca valori incontestabile cele două echipe.

Da. Comunitatea să decidă dacă acest lucru este posibil sau nu va fi posibil niciodată.

Da. Comunitatea să decidă!

P.S. Modalitățile juridice în care se pot face aceste lucruri sunt diverse.

Nu am propus desființarea uneia sau alteia.

Nu am propus în text una sau alta, pentru că, nu-i așa ….comunitatea poate decide asta.

Diferite organe ale unora introduse în diferite părți ale corpului, demonstrează mai mult ca niciodată nevoia de a se discuta onest, cinstit despre anumite subiecte ale comunității clujene!

Nici acest lucru nu este obligatoriu.

Este doar un punct de vedere care nu obligă pe nimeni la nimic”, a transmis Tișe.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza