Alin Minteuan, înaintea duelului cu Viitorul: “Mergem acolo cu gândul la trei puncte”

Alin Minteuan, înaintea duelului cu Viitorul: “Mergem acolo cu gândul la trei puncte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se deplasează la Ovidiu pentru a întâlni formația pregătită de Gică Hagi, în duelul ultimelor două campioane din Liga 1.

După un debut excelent pe banca “feroviarilor”, cu patru victorii consecutive, Alin Minteuan se pregătește de primul test adevărat în noul mandat. Formația din Gruia va juca împotriva Viitorului Constanța, formație împotriva cărei a pierdut o dată în acest sezon și care a învins pe terenul FCSB-ului, în runda precedentă.

Antrenorul CFR-ului a prefațat partida cu echipa de la malul mării. Sperăm să câștigăm, mergem acolo cu gândul la trei puncte. Cu siguranță nu va fi un meci ușor, au o echipă tânără, care aleargă foarte mult și sunt foarte bine organizați. Au mulți jucători cu calitate, trec printr-un moment bun, au făcut un meci foarte bun cu FCSB. Toată echipa a făcut un meci bun acolo, nu doar Ianis, întreaga echipă l-a ajutat.

Sper ca la ora jocului echipa condusă de mine să fie aptă 100% pentru a câștiga acel joc. Lotul este apt din punct de vedere medical, vom vedea cine va apărea în teren. Mai avem încă timp să conturăm un prim 11”, a declarat tehnicianul.

Minteuan a vorbit și despre despărțirea CFR-ului de Julio Baptista. “Am vorbit cu el în permanență, nu am avut o discuție separată înainte de a pleca. Nu doar el a avut o carieră uriașă și jucătorii mei au o carieră uriașă, au luat campionae, au jucat în Champions League. Bineînțeles, CV-ul lui este unul impresionant. Ținând cont că nu prea a jucat, nu prea putea să ajute. Asta a fost situația, toată lumea s-a obișnuit cu ideea și până la urmă s-a găsit o soluție pentru a se încheia contractul”, a precizat antrenorul.

Duelul ultimelor două campioane, dintre CFR Cluj și Viitorul se va disputa sâmbătă, 16 martie, de la ora 20:30.

 

Comenteaza