Alex Ioniță își dorește să revină la CFR Cluj: “Am vorbit cu domnul Şumudică”

Alex Ioniță își dorește să revină la CFR Cluj: “Am vorbit cu domnul Şumudică”
| Foto: digisport.ro

Fotbalistul care mai are un an de contract cu formația din Gruia a fost suspendat pentru doaj în luna aprilie.

În 2018, Alex Ioniță era unul dintre cei mai importanți jucători din Liga 1, iar CFR Cluj plătea aproximativ 1 milion de euro în schimbul său. De atunci, cariera jucătorului a intrat pe o pantă descedentă, iar în aprilie a fost suspendat pentru cinci luni din cauza dopajului.

Cu toate acestea, mijlocașul în vârstă de 26 de ani e pregătit să revină pe teren și alături de “feroviari”. Mai mult, Ioniță susține că a discutat deja cu Marius Șumudică, antrenor alături de care a mai lucrat și la Astra Giurgiu.

“Am voie de pe 30 iulie să mă antrenez. Am vorbit cu domnul Şumudică, l-am întrebat dacă are ceva de gând cu mine. Mi-a zis că trebuie să mă vadă. Trebuie să dea şi lista, nu cred că o să mă aştepte pe mine cineva până pe 30 septembrie.

E greu cu ritmul de joc şi cu antrenamentele într-un grup. Sunt pregătit ca anduranţă şi forţă, iar viteza o voi recăpăta în cel mai scurt timp.

Mi-aş dori să mă duc acolo, e echipa campioană din ultimii 4 ani. Joacă în cupele europene, au nevoie de jucători şi aş avea o şansă. Mi-aş dori să ajung şi la Rapid, e echipa mea de suflet. Domnul Şumudică ştie să îşi cucerească jucătorul”, a spus fotbalistul pentru as.ro.

Deși a fost împrumutat la CS U Craiova și Astra Giurgiu, Ioniță a jucat 40 de partide pentru CFR Cluj, a înscris 3 goluri și a oferit două pase decisive. Alături de “feroviari”, mijlocașul a cucerit două titluri în Liga 1.

Comenteaza