Alex Ioniță își dorește să revină la CFR Cluj: “Am vorbit cu domnul Şumudică”

Alex Ioniță își dorește să revină la CFR Cluj: “Am vorbit cu domnul Şumudică”
| Foto: digisport.ro

Fotbalistul care mai are un an de contract cu formația din Gruia a fost suspendat pentru doaj în luna aprilie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În 2018, Alex Ioniță era unul dintre cei mai importanți jucători din Liga 1, iar CFR Cluj plătea aproximativ 1 milion de euro în schimbul său. De atunci, cariera jucătorului a intrat pe o pantă descedentă, iar în aprilie a fost suspendat pentru cinci luni din cauza dopajului.

Cu toate acestea, mijlocașul în vârstă de 26 de ani e pregătit să revină pe teren și alături de “feroviari”. Mai mult, Ioniță susține că a discutat deja cu Marius Șumudică, antrenor alături de care a mai lucrat și la Astra Giurgiu.

“Am voie de pe 30 iulie să mă antrenez. Am vorbit cu domnul Şumudică, l-am întrebat dacă are ceva de gând cu mine. Mi-a zis că trebuie să mă vadă. Trebuie să dea şi lista, nu cred că o să mă aştepte pe mine cineva până pe 30 septembrie.

E greu cu ritmul de joc şi cu antrenamentele într-un grup. Sunt pregătit ca anduranţă şi forţă, iar viteza o voi recăpăta în cel mai scurt timp.

Mi-aş dori să mă duc acolo, e echipa campioană din ultimii 4 ani. Joacă în cupele europene, au nevoie de jucători şi aş avea o şansă. Mi-aş dori să ajung şi la Rapid, e echipa mea de suflet. Domnul Şumudică ştie să îşi cucerească jucătorul”, a spus fotbalistul pentru as.ro.

Deși a fost împrumutat la CS U Craiova și Astra Giurgiu, Ioniță a jucat 40 de partide pentru CFR Cluj, a înscris 3 goluri și a oferit două pase decisive. Alături de “feroviari”, mijlocașul a cucerit două titluri în Liga 1.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza