Alex Chipciu, optimist înaintea partidei cu FCSB: "Nu îmi e frică de astfel de meciuri"

Alex Chipciu, optimist înaintea partidei cu FCSB: "Nu îmi e frică de astfel de meciuri"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul fotbalist al Universității Cluj a prefațat duelul contra fostei sale echipe.

Alex Chipciu a strâns 169 de partide pentru FCSB și a cucerit 7 trofee în tricoul formației din capitală. Ajuns la 33 de ani, mijlocașul se va duela cu fosta sa echipă din postura de jucător al Universității Cluj.

Chipciu recunoaște că partida va fi un complicată pentru echipa sa, dar crede că diferențele dintre formațiile din Superligă nu sunt la fel de mari ca în anii precedenți, iar "studenții" au șansa de a obține chiar cele trei puncte, cu ajutorul suporterilor.

"Va fi un meci greu, clar FCSB e o echipă de calitate. Va fi un meci diferit față de cel cu CFR. Ei nu propun un joc asemănător cu cel al FCSB-ului. Sunt obișnuiți să atace mereu și neglijează apărarea. Trebuie sa fim concentrați, să nu facem greșeli și să obținem maximum din fiecare acțiune.

Avem un avantaj mare că jucăm pe Cluj Arena și cred că s-a văzut asta în derby-urile cu CFR. Din punctul meu de vedere, ca joc nu a fost diferență mare chiar dacă ei au un buget enorm, iar asta s-a datorat suporterilor. Știam de la început că nu voi juca. Am fost la ambele meciuri și e frumos să joci cu suporteri.

Mie nu îmi e frică de astfel de meciuri, cât mi-e frică de cele pe care le-am putea trata ușor. În această ediție de campionat sunt apropiate valorile. Nu am văzut o diferență mare între echipe. Dacă fanii vor fi alături de noi, vom simți adrenalina imediat cum intrăm în teren", a spus Alex Chipciu.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB este programată luni, 31 octombrie, de la 21:00.

Comenteaza