Alex Chipciu, fundaș dreapta la primul meci pentru CFR Cluj. “Nu cred că ăsta va fi postul lui, va fi mijlocaș sau extremă”

Alex Chipciu, fundaș dreapta la primul meci pentru CFR Cluj. “Nu cred că ăsta va fi postul lui, va fi mijlocaș sau extremă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român a debutat în tricoul campioanei la amicalul cu Dundalk și a fost trimis în flancul drept al defensivei.

Cel mai important transfer al iernii pentru formația din Gruia a jucat primele sale minute sub comanda lui Dan Petrescu. Chicpiu a debutat în partida de pregătire cu Dundalk, câștigată de “feroviari”  cu 2-1. Internaționaul român a fost trimis în teren la pauză, în duelul cu irlandezii și a evoluat pe postul de fundaș dreapta. Interesant este faptul că în prima repriză, cealaltă achiziție a CFR-ului din iarnă, Denis Ciobotariu a evoluat pe acea poziției.

Bogdan Mara a vorbit despre evoluția mijlocașului și despre poziția pe care o va ocupa. “Chipciu a jucat astăzi fundaș dreapta. Camora nu a jucat deloc. Nu cred că ăsta va fi postul lui Chipciu. Avem mare încredere în el, dar nu a jucat de mult timp. Meciurile sunt diferite de antrenamente. Ciobotariu a început partida pe postul de fundaș dreapta, dar în a doua parte a jocului a trecut fundaș stânga după ce a ieșit Mario Camora. Așa că nu trebuie să surprindă pe nimeni că a fost folosit pe postul de fundaș dreapta. Cred că postul pe care va fi folosit Chipciu va fi cel de mijlocaș dreapta sau de extremă”, a spus Mara la Digisport.

Comenteaza