Alex Chipciu, după câştigarea titlului: "CFR Cluj e cea mai bună echipă"

Alex Chipciu, după câştigarea titlului: "CFR Cluj e cea mai bună echipă"
| Foto: gsp.ro

Alexandru Chipciu, fotbalistul echipei CFR Cluj, a declarat, luni seara, după ce a câştigat titlul de campion, că formaţia sa a demonstrat că este cea mai bună din campionatul Ligii I.

"Sunt mai interiorizat, după ce am dat al treilea gol cred că am şi plâns pe teren pentru că am avut nişte emoţii mai puternice în momentul ăla. Iar acum sunt mai lejer, nu pot să bag adrenalină iar.

CFR e cea mai bună echipă. Dacă ne uităm la meciul de azi, până am dat al treilea gol am fost numai noi pe teren. Parcă era altă putere pe CFR. Dar suntem jucători experimentaţi, avem multe meciuri în cupele europene, la echipa naţională şi pe undeva e normal să fim cei mai buni. Dar şi Craiova e echipă bună, cu tineri de mare viitor. Chiar îmi pare rău pentru ei că au pierdut. Dar noi am fost mai experimentaţi şi mai buni", a spus Chipciu la postul Digisport.

"Când am venit la CFR mă gândeam că va fi cel mai uşor titlu de câştigat pentru că aveam o diferenţă mare. Dar apoi, cu pandemia şi tot ce s-a întâmplat, a fost mai greu. Iar acum cred că e printre cele mai grele titluri pentru că am jucat 3 meciuri în 7 zile, ceea ce e inuman... la meciul cu FCSB nu puteam să stau în ghete, aşa de greu era. Dar bine că s-a terminat.

Nu l-am avut nici pe antrenor, nici suporterii nu au fost în tribune... e sec fără suporteri, dar asta e viaţa, trăim prezentul şi sperăm ca pe viitor să fie mai bine", a adăugat fotbalistul în vârstă de 31 de ani.

Echipa de fotbal CFR Cluj a obţinut al treilea său titlu consecutiv de campioană a României, după ce a învins formaţia Universitatea Craiova cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, într-un meci decisiv pentru câştigarea ediţiei 2019-2020 a Ligii I.

Astfel, CFR şi-a trecut în palmares al şaselea său titlu de campioană, 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020.

Comenteaza