Alex Chipciu, dat afară de CFR Cluj: “Drumurile noastre se despart. Nu am nevoie de astfel de jucători”

Alex Chipciu, dat afară de CFR Cluj: “Drumurile noastre se despart. Nu am nevoie de astfel de jucători”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul mijlocaș a fost exclus definitv din lotul formației din Gruia, în urma unui conflict cu Otto Hindrich.

“Feroviarii” s-au confruntat cu momente tensionate înaintea partidei cu Young Boys Berna din preliminariile Ligii Campionilor. Alex Chipciu a avut un conflict cu Otto Hindrich, iar mijlocașul a fost exclus definitiv din lot de Marius Șumudică, în ciuda faptului că a fost eroul CFR-ului împotriva celor de la Borac Banja Luka.

Antrenorul campioanei și-a explicat pe larg decizia. “A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.

El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului.

Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a declarat tehnicianul campioanei.

Alex Chipciu este cel de-al doilea jucător exclus din lot de Marius Șumudică, după Mario Rondon, care a avut o dispută cu antrenorul înaintea startului noului sezon.

Comenteaza